Huoneistoremontti ja pintaremontti

Uudista kotisi tunnelma huoneistoremontilla!

Ota yhteyttä ›

Unelmiesi huoneistoremontit ja pintaremontit Turun seudulla

KT Rakennus & Maalaus Oy remontoi erilaiset huoneistot Turussa ja lähikunnissa. Teemme huoneistoremontit niin uuden asunnon ostajalle kuin nykyisen asunnon myyjällekin. Perusteellinen remontointi on aika-ajoin tarpeen myös ilman muuttoa – kaipaat sitten kotiisi uutta viihtyisyyttä, naarmutonta lattiaa, tai kenties yrityksellesi toimivampia toimitiloja.

Olipa tarpeenasi parketin tai laminaatin asennus, pintaremontti tai uusi keittiö, teemme työmme vankalla osaamisella. Huoneistoremontti on kokonaisuus, jossa voimme uudistaa kotisi ilmeen aina vanhojen pintojen purkamisesta seinien tapetointiin ja kiintokalusteiden asennukseen. Teemme remontit avaimet käteen -periaatteella, yhtenä kokonaisuutena.
Huoneistoremontin yhteydessä saat kauttamme tarvittaessa standardien mukaiset putkityöt ja sähkötyöt lain täyttämin ehdoin.

Ennen huoneistoremontin aloittamista teemme ilmaisen kustannusarvion, joka ei velvoita sinua vielä mihinkään. Unelmiesi remontti on vain yhteydenoton päässä!

Ota yhteyttä ›

Piristä huoneiston ilmettä maalauksella ja tapetoinnilla

Vältä kupruilevat tapetit ja läikikkäät maalipinnat – me teemme maalauksen ja tapetoinnin ammattivälinein ja -tekniikoin! Maalaus ja tapetointi kohentavat sisätilojen yleisilmettä nopeasti ja edullisesti. Huoneen tunnelma vaihtuu kerralla, kun pinnat uusitaan mieleiselläsi maalikerroksella tai tapetilla. Koko huoneen sisustusta ei siis tarvitse muuttaa, jos haluat uudistusta – jo maalin sävyn vaihtaminen raikastaa tilan ja tuo siihen haluttua tunnelmaa.

Tarjoamme sisätilojen maalaus- ja tapetointipalveluja koko Turun talousalueella. Huolehdimme maalauksen ja tapetoinnin lisäksi tarvittavista pohjatöistä, tilojen suojaamisesta ja syntyvän jätteen poisviennistä töiden valmistuttua. Hankimme myös sopivat maalit ja tapetit asiakkaan toiveiden mukaan. Halutessasi voit hankkia materiaalit myös itse, jolloin meille jää vain työn toteutus.

Ota yhteyttä ›

Uudet parketit, laminaattilattiat tai muut lattiat kuluneiden pintojen tilalle

Teemme lattiatyöt huoneistoihin, yritystiloihin ja julkisiin tiloihin Turun seudulla. Asennamme niin parketin, laminaatin, vinyylin, epoksin kuin laattalattiatkin. Useimmiten suoritamme lattiatyöt huoneistoremontin tai muun sisätilaremontin yhteydessä, mutta haluttaessasi teemme myös pelkän lattia-asennuksen.

Lattian asentaminen vaatii osaamista ja tarkkuutta, sillä jo muutaman millin poikkeama saattaa tehdä lattiasta paitsi epätasaisen myös epäsiistin näköisen. Osaavat ammattilaiset asettavat niin laminaattilaudat kuin lattialaatatkin millintarkasti paikoilleen, jolloin lopputuloksena on tasainen ja yhtenäinen lattiapinta. Laadukas lattia tuo viime silauksen asuntosi tyyliin!

Ota yhteyttä

    

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita