Katon maalaus ja huolto

Huollettu katto suojaa koko rakennusta

Ota yhteyttä ›

Katon maalaus ja kestävät pinnoitukset Turun talousalueella

KT Rakennus & Maalaus Oy tekee kattojen maalaukset ja pinnoitukset Turun alueen yrityksille, taloyhtiöille, isännöitsijöille sekä yksityisille kotitalouksille. Toteutamme suuretkin maalausurakat peltikattojen maalauksesta tiilikattojen ja mineriittikattojen pinnoitukseen. Toteutamme työt ammattivälineistöllä ja osaavalla henkilökunnalla.

Suojaava maalipinta ehkäisee kattovaurioita ja pidentää huomattavasti katon käyttöikää. Kestävä maalipinta antaa suojaa paitsi katolle, koko sen alla olevalle rakennukselle vuosiksi eteenpäin. Kannattaa satsata kattoremonttiin, sillä se on sijoitus tulevaisuuteen!

Huomioimme katon maalauksessa laadun ja turvallisuuden 

Ennen työhön tarttumista teemme aina katon kuntokartoituksen. Katon kunto on hyvä tarkastaa säännöllisin väliajoin, jotta mahdollisiin vaurioihin voidaan tarttua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, tai parhaassa tapauksessa ennaltaehkäistä. Huolellinen kuntokartoitus on laadukkaan työn perusta.

Huolehdimme aina sekä työntekijöidemme että kohteessa liikkujien turvallisuudesta, ja työskentelemme kattoa tai sen rakenteita vahingoittamatta.  Suomen sääolosuhteista johtuen teemme kattojen maalaustöitä huhtikuusta syyskuuhun. 

Ota yhteyttä

Teetä tiilikaton huoltotyöt ajoissa!

Teetä tiilikaton huoltotyöt ajoissa!

Tarkastamme ja huollamme tiilikatot koko Turun seudulla.  Ehjä katto on tärkeä koko rakennuksen hyvinvoinnin kannalta, joten katto on syytä huoltaa säännöllisesti. Hoitamaton katto voi aiheuttaa mittavia menoeriä ja kiireellisiä korjaustöitä, joten kannattaa olla liikkeellä ajoissa.

Suosittelemme katon huoltoa kahdesti vuodessa – hyvä nyrkkisääntö on tilata katon huolto syksyllä lehtien pudottua ja toisen kerran keväällä, kun lumet ovat sulaneet. Suomen sääolosuhteet kuormittavat kattoja suuresti, joten katosta on paras pitää huolta jo ennen, kuin ongelmia ilmenee. Oikein huollettuna katto kestää sekä aikaa että vaihtelevia sääolosuhteita.

Lue lisää tiilikaton huolloista täältä

Huoltotöihimme kuuluvat sammalen ja epäpuhtauksien poisto, vesirännien puhdistus sekä muut huolenpitoa ja korjausta vaativat kattotyöt. Varaa kuntotarkastuksemme katollesi jo tänään!

Voit tutustua tarkemmin tarjoamaamme peltikaton maalaus -palveluun linkin kautta.

Ota yhteyttä ›

    

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita