Ulkomaalaus ja julkisivumaalaus

Julkisivuremontti tuo kauniin ja viimeistellyn ilmeen koko rakennukseen

Ota yhteyttä ›

Laadukkaat ulkomaalaukset Turussa ja lähialueilla

KT Rakennus & Maalaus Oy toteuttaa  ulkomaalaukset omakotitaloihin ja eri kokoisiin taloyhtiöihin niin Turussa kuin ympäryskunnissakin. Kestävä ulkomaali suojaa rakennusta ja tuo sille viimeistellyn yleisilmeen. Teemme kaikki ulkomaalaukseen liittyvät työt maalin poistamisesta loppuarviointiin asti. Koko prosessin hoitaa samat tekijät, joten tuloksena on varmalla ammattitaidolla toteutettu työ.

Maalaamme paljon vanhoja puutaloja Turun alueella. 

Ota yhetyttä

Perinteinen tekniikka ja polttokaavinta

Teemme julkisivumaalaukset kaikkiin seinämateriaaleihin, mutta olemme erikoistuneet vanhojen puutalojen ulkomaalaukseen.

Puutalojen julkisivutöissä poistamme vanhat maalikerrokset perinteisellä tekniikalla tai polttokaavinnalla, mikä mahdollistaa laadukkaan pohjatyön ennen uutta maalausta. Vanhojen puutalojen julkisivuissa on yleensä useita huoltomaalauskerroksia, joita ei saa pois ilman polttokaavinnassa käytettävä lämpölamppua: lämpölampun infrapuna lämmittää maalin, minkä jälkeen maali kaavitaan pois. Lopputuloksena saadaan esille puhdas, raaka puupinta.

Ota yhteyttä ›

Remontit 24 kk takuulla

Meille arvokkainta työssämme on tyytyväinen asiakas.

Tämä tavoite saavutetaan hyvällä palvelulla ja ammattitaitoisella lopputuloksella, joka täyttää korkeat laatuvaatimuksemme. Siksi annamme työllemme 24 kk takuun ja jätämme kokonaisurakan arvonlisäverottomasta hinnasta 5 % asiakkaalle. Kun työn vastaanotosta on kulunut 24 kk eikä havaittavia virheitä ole, tuo 5 % palautetaan yrityksellemme.

Ota yhteyttä

    

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita