Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Arkisesta pesutilasta ylelliseksi kylpyhuoneeksi!

Ota yhteyttä ›

Kylpyhuoneremontit upeilla laatoituksilla Turussa ja lähikunnissa

KT Rakennus & Maalaus Oy toteuttaa kylpyhuoneremontteja kokonaisvaltaisena palveluna Turun seudulla. Tarjoamme kylpyhuoneremontin avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse ottaa erikseen yhteyttä esimerkiksi putki- tai sähköalan ammattilaiseen, vaan saat märkätilaremontin kokonaisuudessaan meiltä.

Tyylikäs kylpyhuone luo parhaimmillaan kotiisi tunnelmallisen keitaan, jossa voit unohtaa arjen huolet. Kylpyhuoneremontissa saamme loihdittua kotisi märkätiloihin viihtyisän kokonaisuuden, joka palvelee juuri sinun ja koko perheesi tarpeita. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin laatoitustöihin, joten saat meiltä nykyaikaiset ja persoonalliset laatoitusratkaisut korkeatasoisella toteutuksella. Näyttävät laatoitukset kruunaavat kylpyhuoneen ja luovat sille toivotun ilmeen, halusit sitten seinille kuvioita pienistä mosaiikeista tai lattioille erityislaatat haluamallasi värisävyllä ja laattakoolla.

Kylpyhuoneremontti nostaa paitsi kotisi viihtyvyyttä, myös asuntosi arvoa. Oikein toteutetussa kylpyhuoneremontissa kaikki neliöt otetaan hyötykäyttöön, ja tuloksena on toimiva ja viihtyisä kokonaisuus. Teemme kaikki työt VTT:n vedeneristyssertifikaatin vaatimalla osaamisella

Ota yhteyttä ›

Saunaremontti kodeille ja taloyhtiöille

Saunaremontti luo tilan, joka on omistettu rentoutumiseen: viihtyisä sauna on paikka, jossa hengähtää mielellään pitkän päivän tai viikon päätteeksi. Toteutamme monipuoliset saunaremontit pienistä yksityisasuntojen saunoista aina yritysten saunatiloihin asti.

Saunaremontti on monesta eri osa-alueesta koostuva kokonaisuus, jonka tekeminen edellyttää ammattitaitoa aina vedeneristyksistä laatoitukseen ja panelointiin asti: puramme vanhan saunan, teemme tarvittavat pohja- ja vedeneristystyöt, laatoitamme lattiat ja paneloimme seinät, asennamme lauteet ja kiukaat ja lopuksi viimeistelemme saunasta tunnelmallisen tilan. Saunaremontti kannattaakin teettää ammattilaisella, jotta remontti toteutetaan kokonaisuudessan oikein. KT Rakennus & Maalaus Oy toteuttaa saunaremontit monipuolisella osaamisella ja 24 kk takuulla »

Laadukas työn tulos on meille kaikki kaikessa. Oikein toteutetun saunaremontin jälkeen sauna tarjoaa rentouttavat löylyt vuodesta toiseen!

Ota yhteyttä ›

Sertifioidut vesieristystyöt Turussa ja ympäryskunnissa

Kylpyhuone, sauna sekä muut märkätilat edellyttävät huolellista vesieristystä, joka estää kosteuden kulkeutumista rakenteisiin. Kun tilan vesieristys on teetetty vesieristyksen ammattilaisella, voit rauhassa nauttia suihkusta, kylvystä ja saunomisesta ilman kosteusvaurion pelkoa.

KT Rakennus & Maalaus Oy tekee vesieristyksiä sekä kylpyhuone- ja saunaremonttien yhteydessä että erikseen. Vuosien kokemus, laadukkaat työvälineet ja -materiaalit sekä VTT:n vedeneristyssertifikaatti varmistavat vesieristystöidemme kestävän laadun. Sertifikaatti takaa sen, että teemme kaikki vesieristystyöt määrättyjen standardien mukaisesti.

    

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita