Remontit koteihin ja kesämökeille

Huoneistoremontti uudistaa kotisi ilmeen kertaheitolla!

Ota yhteyttä ›

Suunnitteletko huoneisto­remonttia tai muita kodin korjaustöitä Turun seudulla?

KT Rakennus & Maalaus Oy tekee remontit koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin Turun seudulla. Meillä on laaja osaaminen alalta – olemme remontoineet kokonaisvaltaisesti yksityisille asiakkaille aina arvokiinteistöjen huoneistoremonteista omakotitalojen maalaukseen ja kattotöihin asti. Työskentelemme sekä saneerauskohteissa että uudiskohteissa.

Kodin remontit avaimet käteen -periaattella

Kun etsit kokonaisvaltaista huoneistoremontin kylpyhuoneremontin tekijää, meillä on osaaminen koko remontin hoitamiseen aina sähkötöistä putkitöihin asti – saat meiltä koko remontin saman katon alta. Erikoisosaamistamme ovat laadukkaat laatoitukset, jotka saat meiltä upeista mosaiikeista erikoislaatoituksiin. Asennamme remontin yhteydessä myös itse valitsemasi kalusteet, joten kotisi sisustus uudistuu juuri sinun makusi mukaiseksi.

Teemme laadukkaat pintaremontit tapetoinnista pintojen maalaukseen, lattioihin, laminaattien asennukseen, listoitukseen ja laatoitukseen. Uskalla uudistua – meillä kotisi on hyvissä käsissä!

Ota yhteyttä ›

Remontit kotitalouksille:

KT Rakennus & Maalaus Oy tekee remontit koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin Turun seudulla. 

Ota yhteyttä ›

Kotitalousvähennys

Tiedäthän, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä kodin tai vapaa-ajan asunnon pintaremonteissa ja muissa remonteissa?

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä ›

    

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita