Remontit taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Toteutamme suuret julkisivumaalaukset ja muut remontit taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Ota yhteyttä ›

Kaipaatko luotettavaa yhteistyötä taloyhtiön remontteihin Turussa ja lähikunnissa?

KT Rakennus & Maalaus Oy on kokenut yhteistyökumppani, kun etsit remontoijaa taloyhtiön tai isännöitsijän palvelukseen. Toteutamme niin julkisivumaalaukset kuin taloyhtiön saunaremontit ja kylpyhuoneremontit laadukkaine laatoitustöineen. Saat meiltä myös sisäseinien tasoitetyöt sekä porraskäytävien maalaukset ja muut porraskäytävien remontit. Remontoimme  ja maalaamme pääosin Turun talousalueella.

Remontit monipuolisella osaamisella

Toteutamme suuret ja vaativat julkisivujen korjaustyöt. Julkisivuremontin yhteydessä poistamme lahonneet hirret ja toteutamme uudet laudoitukset sekä julkisivun maalauksen niin kivitaloihin kuin puutaloihinkin. Saat meiltä myös kattojen maalaukset.

Teemme lisäksi sisäseinien tasoitetyöt uudiskohteissa. Toteutamme laitteilla tehtävät seinätasoitepumppaukset, ylitasoitukset ja ruiskutasoitukset. Saat meiltä myös sisärappaukset, kuten esimerkiksi sumukatot. Lue lisää tasoitetöistä täältä.

Yhteistyökumppaneidemme kautta varmistamme remonttien valmistumisen kokonaisuutena: saat kauttamme esimerkiksi ammattitaitoisen kosteusvaurioiden kartoituksen sekä sähkötyöt ja putkityöt. Toteutamme suuretkin urakat monipuolisella osaamisella!

Ota yhteyttä

Remontit taloyhtiöille ja isännöitsijöille:

Toteutamme niin julkisivumaalaukset kuin taloyhtiön saunaremontit ja kylpyhuoneremontit laadukkaine laatoitustöineen. 

Kysy lisää ›

    

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita